Spar strømutgifter, bytt til varmepumpe idag!

Vi leverer luft-til-luft varmepumper som bruker energien i luften utendørs til å varme opp luften innendørs. En varmepumpe er en investering som betaler seg over 4-5 år ved at energibruken reduseres. Det brukes relativt lite energi for å varme opp luften inne, og man kan oppleve opp til 70% sparing mot oppvarming med strøm. Det finnes mange modeller til forskjellige behov, noen varmepumper produserer nok til å varme opp en enebolig, mens andre er bedre egnet til en mindre leilighet.

Vi hjelper deg selvfølgelig med å finne det rette produktet for ditt behov. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

SERVICE

Vi i Anlegg og Klimateknikk kan utføre service og vedlikehold på alle typer varmepumper. Om du opplever støy eller at varmepumpen avgir lite varme, kan det være på tide med service. NOVAP (Norsk Varmepumpeforening) anbefaler å få service jevnlig, på det meste annethvert år. Dette er for å opprettholde effekt og gi varmepumpen lengre levetid.

Vi ser etter feil og slitasje på alle komponenter, og kontrollerer at varmepumpen fortsatt gir deg den energisparingen du har blitt lovet. Service på varmepumper bør kun gjøres av sertifiserte montører. Vi tar kontakt med alle våre kunder som har nymonterte anlegg for å avtale service etter 2 år.

Husk viktigheten av service!

Husk viktigheten av service!

VÅRE VARMEPUMPER

varmepumpe-panasonic-hz925tke-5-bluefin

Panasonic HZ25TKE-5 BlueFin

Verdens beste Panasonic varmepumpe! Bedre energiøkonomi og lengre levetid med BlueFin.

Basert på Panasonics flaggskip HZ-serie hvor vi har lagt til en radiator med BlueFin belegg, noe som gir enda bedre ytelse, lengre levetid og bedre økonomi i vårt Nordiske klima. Bluefin belegget gjør at radiatoren ikke korroderer, noe som er en ekstra stor fordel i Norsk kystklima. Dessuten så avrimer den mer effektivt. En varmepumpe bygget for Norden helt enkelt.

Pumpen kommer med det mer miljøvennlige og mer energieffektive kjølemediet R32 som også gir mindre slitasje og forlenger varmepumpens levetid.

varmepumpe-lg-nordic-prestig-plus-2018

LG Nordic Prestige Plus 2018

LG sin nye toppmodell. Deres tidligere testvinner har blitt enda bedre med unike varmeegenskaper ved lave temperaturer.

LG Prestige Plus 2018 er råtassen blant årets varmepumper. Meget høye ytelser ved lave utemperaturer og en luftsirkulasjon uten sidestykke. I tillegg til en unik varmeeffekt har den innebygget WiFi, Smart Diagnosis som overvåker pumpen kontinuerlig og meget gode allergifilter.

Dette er varmepumpen for deg som stiller strenge krav til ytelser og komfort. Feks gir LG Prestige Plus inntil 3,9 kW ved minus 25oC.

LG er også den eneste leverandøren av varmepumper som gir 10 års kompressorgaranti som sikrer deg trygg og bekymringsløs oppvarming av din bolig.

varmepumpe-panasonic-lz-2018

Panasonic LZ 2018

Perfekt for deg som vil bytte ut din eldre varmepumpe eller til deg som har liten plass til montering.

Helt ny modell fra Panasonic. Endelig en varmepumpe med små ytre mål som gjør den lett å plassere feks over en inngangsdør.

LZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35°C. Takket være den gjennomtenkte designen er LZ perfekt som utskiftingspumpe.

Bare 25 cm høy og så liten som 79 cm bred (de fleste varmepumpeinnedeler i markedet er ca 30cm høye og 90 cm brede).

Modellene i LZ-serien er perfekte ved utskiftning av 7–10 år gamle varmepumper som ofte hadde mindre mål enn dagens modeller.

varmepumpe-panasonic-nz-etherea-2018

Panasonic NZ Etherea 2018

Meget god varmepumpe til en fornuftig pris. Perfekt også for deg som vil erstatte din gamle varmepumpe.

NZ-modellene er effektive og pålitelige selv ved utetemperaturer så lave som -35°C. NZ er også unik som kjøler i Norden gjennom at den kjøler inne helt ned til -15°C utendørs. Det gjør også at den egner seg ypperlig i f.eks serverrom.

Videre har NZ Panasonics patenterte Nanoe-G luftfilter. Dette mener vi er bransjens beste luftfilter. Varmepumper med Nanoe-G er dermed kanskje det beste valget hvis man er astmatiker eller allergiker.

Meget lekkert design som gjorde den til vinner av IF Design Award.

varmepumpe-panasonic-vz-heatcharge-2018

Panasonic VZ Heatcharge

Ekstreme VZ modellen – vår kraftigste varmepumpe med enestående oppvarmingskapasitet.

Nye Panasonic VZ heatcharge funksjon lagrer spillvarme for raskere oppvarming. Den høye luftsirkulasjonen sammen med de store spjeldene gir en optimal varmespredning på hele 12 meter. Panasonic VZ er en enestående varmepumpe som tifredstiller de hardeste kravene.

Best i Test 2016 med høyest målte SCOP (årlig energieffektivitet) av alle luft/luft varmepumper som er publisert hos Danske Energistyrelsen.

Ingen over – ingen ved siden.

Pumpen kommer selvfølgelig med det mer mijøvennlige og energieffektive kjølemediet R32.

varmepumpe-lg-mordic-libero-plus

LG Nordic Libero Plus

Moderne og høytpresterende varmepumpe – bygget for Norden.

LG Nordic Libero Plus er bygget og testet for det nordiske klimaet. Den er utrustet med vedlikeholdsvarme og kargjort for App/Wifi styring. Dette gjør den perfekt for både fritidsboligen og din private bolig

Nå får du også 10 års kompressorgaranti!

varmepumpe-panasonic-cz-2018

Panasonic CZ 2018

Perfekt for mindre privatboliger eller i din fritidsbolig.

Den nye Panasonic CZ modellen passer perfekt i en mindre privatbolig eller i din fritidsbolig. Kompatibel med WiFi eller SMS styring. Pumpen gir varme helt ned til minus -25C

Panasonic CZ kommer selvfølgelig med det miløvennlige og mer energieffektive kjølemediet R32.

varmepumpe-lg-prestige-2017

LG Prestige 2017

Oppfølgeren til best i test noensinne.

LG Prestige fikk i 2013 utmerkelsen «best i test noensinne». Det var den beste varmepumpen som noensinne var testet. Nå har Prestige blitt enda bedre. Med høyere SCOP og en høyere luftsirkulasjon sparer du enda mer penger og får en jevnere innetemperatur.

Kan fjernstyres via merkedets beste App/WiFi styring med et enkelt USB-stick tilbehør som settes inn under fronten.

Nå også med 10 års kompressorgaranti.

Varmepumpe til din bolig eller fritidsbolig?

Vi hjelper deg med riktig produkt og montering.

Varmepumpe til din bolig eller fritidsbolig?

Vi hjelper deg med riktig produkt og montering.

BYTTE VARMEPUMPE

Normal levetid for varmepumper er 10-15 år. På denne tiden har både det tekniske og effekten av en varmepumpe tatt seg kraftig opp. Gamle varmepumper har også et høyere strømforbruk, og produserer mindre varme. Å bytte ut en gammel varmepumpe kan derfor lønne seg på samme måte som å skifte fra elektrisk oppvarming til varmepumpe. En ødelagt eller mindre effektiv varmepumpe vil sannsynligvis være billigere å bytte ut, fremfor å bestille reparasjon på en gammel pumpe.

Bruk alltid fagfolk ved utskiftinger eller service på din varmepumpe for å forsikre deg om at varmepumpen fungerer slik den skal. Utslipp av farlige klimagasser av typen HFK kan også forekomme ved montering og demontering av varmepumper om det ikke gjøres riktig.

Vi har egne fagfolk som hjelper deg med å bytte ut din gamle varmepumpe. Ta kontakt med oss idag.

OM OSS

Vegard Haug er eier av Anlegg og Klimateknikk AS, og har jobbet med varmepumper i over 15 år.

Vår samarbeidspartner på klimateknikk og varmepumper er Kinnan. Som en av de eldste og største aktørne på det nordiske varmepumpemarkedet er Kinnan ledende i Norden innen løsninger for energi- og innendørsklima, og vi er stolt over å ha en så god og erfaren samarbeidspartner. Kinnan var først i Norge som distributør av Panasonic varmepumper for ca 30 år siden, og er i dag offisiell nordisk distributør for blant annet varemerkene LG, Panasonic, Coway, Pax, Fenja, Arctus m.fl.

Vegard Haug

Daglig leder
vegard@aokas.no
952 32 382
Org.nr. 920 512 275